Search

MOQI


God kveld alle sammen. Hele denne dagen har utfoldet seg fremfor meg spontant, til slutt befant jeg meg på en konsert. Det var mange talentfulle musikere der og konserten var helt magisk. Den var som en eneste stor opplevelse, men for meg var stjernen av showet fortsatt Moqi.

Dette er Ben, han er musikeren som inviterte meg på konserten, jeg kjenner ham fra videregående skole, men jeg har ikke hørt ham spille enda så det har jeg tilgode.

Dette er Moqi, jeg fikk ikke de beste bildene av ham fordi jeg ble helt blåst vekk av tekstene hans. De traff meg midt i sjelen. Det er så verdt å gi ham en sjanse! Han finnes på Spotify, bare søk på Moqi. Han er en norsk rapper og jeg er en av dem som elsker rap, men jeg hadde aldri hørt noe som dette før. Det var bare så vakkert.Denne artisten heter Danny DenEkte og han slapp faktisk ut to låter på denne konserten, han finnes også på Spotify. Hele denne opplevelsen var veldig dyp fordi folk mistet hemninger, ikke på grunn av alkohol og sånt, men på grunn av stemningen. Mot slutten danset faktisk de fleste av oss. Konserten var på Åpen Scene AS og arrangementet heter Soul Sunday.
Memento mori,

Nina