Search

Brød fra bakeren


Det var så fin solnedgang i dag på vei til balletten, men dere har sikkert allerede forstått at jeg liker pene skyer. Det dukker stadig opp noen her inne.

Jeg var ute med filosofi studentene i går og jeg drakk ikke mer enn et par øl denne gangen sånn at jeg skulle føle meg opplagt til dansetreningen i dag. Festen var hyggelig, jeg følte meg inkludert. Jeg steppet inn for en annen i fagutvalget og møtte opp en time tidligere for å rigge opp. Det viste seg at det ikke var så mye å gjøre, men jeg fikk ansvaret for lyd og lys. Det var strenge regler der pga corona så det var grenser for hva jeg kunne få til. Etterpå snakket jeg litt med de som drev stedet og med en gang det kom noen folk ble jeg sittende med en gjeng med noen jeg har møtt før. Spesielt en av dem virker intelligent og det er veldig okei å få lytte til og være med på diskusjoner for da lærer jeg mer om fagene.

Jeg har spist så godt i dag. I morges handlet jeg et surdeigs-brød hos bakeren som ligger rett ved siden av meg og å handle brød hos bakeren er noe av det beste jeg vet. Jeg kjøpte også inn en god kaffe og soyamelk. Hjemme har jeg sukrin gold, så det ble en farlig god latte på meg også. Koste meg sikkert i flere timer mens jeg jobbet med skolearbeid. Jeg har ganske mye jeg må gjennom denne uka.

Jeg tenkte at jeg kunne lage min egen tradisjon på sikt hvor jeg handler brød hos bakeren hver fredag sånn at man har noe ekstra godt på lur hver lørdags morgen. Så kan man jo ta med noen mindre bakervarer også hvis man vil det. Som sjokoladefylte croissanter eller wienerbrød for eksempel.


Jeg har faktisk blitt bedre mtp de øktene jeg har gjort hjemme i tillegg. Uttøyningen har gjort meg litt mykere allerede og jeg husker noe av teknikken bedre. Appetitten min har økt og det tar jeg som et godt tegn. Skal ta meg en siste brødskive nå før jeg legger meg under dyna. Jeg håper at dere fortsatt setter pris på oppdateringer fra meg selv om noen av dem må bli mye enklere enn andre. Til helgen skal jeg bake min chocolate gateau bare i en sukkerfri variant og da tenkte jeg å dele oppskriften med dere.Bonne nuit.