Search

Brød fra bakeren


Det var så fin solnedgang i dag på vei til balletten. Var ute med noen filosofi studenter i går. Jeg steppet inn for en annen i fagutvalget og møtte opp en time tidligere for å rigge opp. Det viste seg at det ikke var så mye å gjøre, men jeg fikk ansvaret for lyd og lys. Det var strenge regler der pga corona så det var grenser for hva jeg kunne få til. Etterpå snakket jeg litt med de som drev stedet og med en gang det kom noen folk ble jeg sittende med en gjeng med noen jeg har møtt før. Det er veldig okei å få lytte til og være med på diskusjoner for da lærer jeg mer om fagene.

Jeg har spist så godt i dag. I morges handlet jeg et surdeigs-brød hos bakeren som ligger rett ved siden av meg og å handle brød hos bakeren er noe av det beste jeg vet. Appetitten min har økt og det tar jeg som et godt tegn. Skal ta meg en siste brødskive nå før jeg legger meg under dyna.Bonne nuit.