Search

By Malene Birger & mitt første Vogue
Ut på tur, aldri sur 💙 💜

Det har vært en hard skoledag i dag, så jeg dro ut for å ta et glass vin med en av mine beste venninner etter middag i stedet for den vanlige dansetreningen. I morgen er det heldigvis filmkveld med noen fra universitetet så da får hodet mitt enda ett avbrekk. Det er også endel arrangementer som skjer litt frem i tid som jeg gleder meg veldig til. I går hadde jeg ordentlig ballett trening i dansesal igjen og det gikk bedre enn det har gjort noengang før. Bortsett fra kanskje det uforglemmelige minnet hvor jeg og de andre jentene fra den gamle klassen min fikk danse på Riksscenen, men det var selvfølgelig ikke ballett. Når vi gikk over gulvet på treningen i går gjorde jeg alt riktig og jeg følte meg lett som en fjær. Det hjelper definitivt å trene hjemme.

Både jakken og vesken er fra by Malene Birger. Jakken har jeg selvfølgelig skrevet om før og du kan lese om det her: link. Jeg kjøpte den brukt på finn.no, men vesken er ny og den kommer rett fra Steen & Strøm 😋 Mitt favoritt kjøpesenter, uten tvil!

Når jeg kom hjem ventet det en liten pakke til meg i postkassen. Min første utgave av Vogue! Jeg har fulgt med på moten gjennom Internett, Vogue deler jo også innhold der, men nå har jeg kjøpt et abonnement. Det varer bare for ett år og jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe meg et nytt abonnement når det er over, men mote er faktisk interessant fra et historisk perspektiv. Jeg liker historien om aristokratiet for eksempel og man kan enkelt følge motens historie igjennom aspekter som dette, noe jeg liker. Mote er kanskje ikke så dypt, men jeg liker også hvordan man kan gjenskape seg selv igjen og igjen, eller uttrykke seg. Det er en form for frihet.
Jeg gleder meg til bursdagen min! Det kommer en liten gjeng med koselige jenter og jeg vet akkurat hva jeg skal ha på meg. Dette innlegget ble forresten litt inspirert av bloggeren Eirin Kristiansen, jeg har alltid likt henne, men antrekket jeg skal ha på meg på bursdagen min kommer hverken til å være inspirert av henne eller Vogue. Det er inspirert av Chanel og jeg elsker det. Jeg har kjøpt meg enda en jakke fra by Malene Birger, den er svart og dødskul og jeg skal matche den med de råkule detaljene og skjørtet fra Maje, sånn at hele antrekket blir i svart med accessories som rett og slett krever oppmerksomheten.Kos og nuss fra,

Kaptein Nina