Search

Den viktigste bursdagsgaven

Jeg skal være ærlig. Jeg så ikke på prislappen før jeg kjøpte disse ballongene og jeg må ha vært litt av et syn på vei hjem i høstværet som plutselig har kommet for fullt.


Vi hadde ganske stort frafall av gjester pga corona og litt forskjellig, men det ordnet seg! Med prosecco i glassene ordner det meste seg. En venn ringte og overrasket meg ved å fortelle at han hadde kjøpt en gave til meg, det er en jeg kjenner fra lang tid tilbake som dessverre ikke kunne komme fordi han skulle reise bort i høstferien, men jeg skulle visst få denne mystiske gaven senere. Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene det, vennene mine er så mye bedre venner enn meg. Sånn føler jeg det, men bursdagsfesten min endte så bra at jeg ikke kunne ha forestilt meg det i mine villeste drømmer og jeg innså at jeg har lært noe. Kjærlighet handler ikke om meg, det handler om den andre personen og om at jeg vil at den personen skal ha det bra. Teknisk sett er det i dag jeg har bursdag og jeg vil ikke tråkke over noen sine grenser, så det eneste jeg kan si er at bursdagen min, siden festen endte, har vært så romantisk at følelsene mine kunne vært som tatt rett ut av en roman. Det jeg har lært om kjærlighet kan jeg si om vennene mine også, både gamle og fremtidige. Så det var den viktigste gaven. Kjærlighet. Som om ikke det var nok, i morgen venter det enda en fest med noen folk fra universitetet som jeg har gledet meg veldig til.


Beltet er som jeg har nevnt før ifra Maje, det samme er skjørtet (dog kjøpt via finn.no) og der er også jakken kjøpt som er fra by Malene Birger.


Jeg har ikke mange, mange venner eller følgere, men trenger jeg egentlig det? Nå fyller jeg 27 år og jeg er på et sted i livet hvor veien min videre er veldig mye klarere enn det den har vært tidligere. Jeg vet hva jeg må kreve av meg selv og jeg vet hva jeg kan og ikke kan forvente av andre. Det er kanskje ikke så ille å bli eldre likevel?