Search

𝑬𝒏 𝒇𝒊𝒏 𝒅𝒂𝒈


Denne nattkjolen er fin fordi den er laget av 100% resirkulert plastikk. Jeg fant den på Zalando og jeg tror at merket heter Body.

Til frokost prøvde jeg meg på noe som heter cloud eggs. Man skal egentlig lage en grop i midten hvor man heller i plommen mot slutten av steketiden, men jeg har bare brukt eggehviten. Ingrediensene i denne er altså bare: 1 eggehvite, 2 dråper riseddik og litt salt.

Denne videoen har ikke fått så mange views enda, mens en annen video som mange likte fikk 17k ila et øyeblikk, det varierer altså, men jeg liker denne videoen fordi jeg deler en side av meg selv her som jeg liker.Til kvelden fikk jeg velge akkurat hva jeg ville ha til middag for tredje dag på rad, så det ble taco med søtpotet tortillachips, favoritten min! De er fra Way Better og smaker også way better enn vanlig tortillachips. Jeg spiste til jeg ikke hadde plass til en eneste bit til, det gjør jeg alltid når det er taco til middag.

Jeg har sett på bildene fra shooten og jeg er veldig fornøyd, det ser ut som midt i blinken mtp hva byrået mitt var ute etter og jeg krysser både fingre og tær for at de blir fornøyd. Jeg skal selvfølgelig vise dem til dere når jeg har alle sammen. Det blir nok ikke så veldig lenge til. Looken var veldig klassisk og det er fint, men den andre fotoshooten kommer til å være mer sexy og jeg gleder meg veldig til det. Jeg har ingen dato for denne enda, men kommer tilbake til det. Jeg har også fått tatt flere bilder av lolita klærne og jeg skal dele disse også snart.


I dag blir det en rolig dag hjemme igjen tror jeg, det er så grått utenfor, nesten som om vi er i england og selv om universitetet har åpnet delvis igjen så er det litt problematisk å dra dit med så mange restriksjoner. Snart er det også påskeferie og vi har lagt planer for ferien. Plutselig er man voksen på en måte. Håper deres påskeferie blir fin, nå er det jo helgen allerede i kveld.


Vennlig hilsen,

Nina