Search

Favourite look Chanel's Fall 2020 Collection at Paris Fashion Week

Abby Champion var under Paris fashion week ikledd imo Chanel's sterkeste look og jeg har funnet meg selv. Ett ord: pirat. Det er som om Chanel har laget dette antrekket spesielt for meg, nok selvhenføring, bootsene er faktisk en tribute til Karl Lagerfeld som døde for ca et år siden og de er kronjuvelen i mine øyne. Likevel har dere sikkert merket at jeg har referert til meg selv på sosiale media som en pirat i det siste og jeg gjorde det før Chanel slapp kolleksjonen sin! Jeg ser en sexy pirat og jeg ser meg selv, helt fryktløs og
jeg ELSKER det!Denne og flere andre videosnutter fra moteshowet er tilgjengelig på Chanel sin offisielle Instagram konto: https://www.instagram.com/chanelofficial/

Jeg planlegger å reskape hele looken ved hjelp av vintage. Tenkte jeg kunne dele resultatet med dere også for å vise verden at alle kan være både stilige og moteriktige uavhengig av prislappen og uten å skade miljøet! Stilen min har alltid vært preget av vintage. Den er også ganske leken og den har lenge vært preget av søte og uskyldige elementer og sukkersøte farger, men jeg har blitt eldre og en tiltrekning mot det mørke i meg har bare vokst. Jeg vil ha hodeskaller i leiligheten min og elementer jeg assosierer med Romerriket, jeg drikker gjerne mørk sprit bart når jeg er sammen med menn jeg puler og sort har blitt mer og mer komfortabelt. Jeg liker cargo/gutte buksene mine, jeg ser ingen grunn til å gå med BH og ikke at det spiller noen rolle, men det er også noe med det at jeg har jobbet ute på havet. Sort øyenskygge, sort undertøy, messy hår og når det lekne og det uskyldige da fortsatt er en del av "meg" blir det liksom helt naturlig å falle på pirat!


En pirat er fri og jeg føler meg også mer fri, jo eldre jeg blir. Jeg sier ikke at det er positivt å assosiere seg selv med en pirat, samme hvor mye man elsker alt det som glitrer, men det er positivt å føle seg fri. Å tørre å, ikke bare strekke seg etter det man begjærer, men også å gi etter for det og at man ikke behøver å skamme seg over noe. Å føle at man kan være både tøff, myk og sexy på en gang og at man på en måte kan være mannen og ta styringen i tillegg til å kunne ta vare på seg selv. Jeg føler alt dette og jeg føler at mye av det er reflektert i denne looken. Spørsmålet er bare om jeg klarer å gjenskape dette sånn at det ser bra ut og sånn at det faktisk går an å gå i det når høsten kommer. Jeg har heldigvis god tid.


Jeg likte også disse antrekkene, så jeg kommer til å dra inspirasjon fra dem også mot høsten. Bootsene og strømpebuksen er uansett et must! Bootsene er i ekte skinn og kanten som kan brettes ned er i brunt skinn.

Memento mori,

Captain Nina