Search

Favourite look Chanel's Fall 2020 Collection at Paris Fashion Week

Abby Champion var under Paris fashion week ikledd imo Chanel's sterkeste look og jeg har funnet meg selv. Ett ord: pirat. Det er som om Chanel har laget dette antrekket spesielt for meg, nok selvhenføring, bootsene er faktisk en tribute til Karl Lagerfeld som døde for ca et år siden og de er kronjuvelen i mine øyne. Likevel har dere sikkert merket at jeg har referert til meg selv på sosiale media som en pirat i det siste og jeg gjorde det før Chanel slapp kolleksjonen sin! Jeg ser en sexy pirat og jeg ser meg selv, helt fryktløs og
jeg ELSKER det!Denne og flere andre videosnutter fra moteshowet er tilgjengelig på Chanel sin offisielle Instagram konto: https://www.instagram.com/chanelofficial/

Jeg planlegger å reskape hele looken ved hjelp av vintage. Tenkte jeg kunne dele resultatet med dere også for å vise verden at alle kan være både stilige og moteriktige uavhengig av prislappen og uten å skade miljøet.

Jeg likte også disse antrekkene, så jeg kommer til å dra inspirasjon fra dem også mot høsten. Bootsene og strømpebuksen er uansett et must! Bootsene er i ekte skinn og kanten som kan brettes ned er i brunt skinn.

Nina