Search

gevir.
Ja, da har jeg endelig klart å karre meg over til Gevir for å finne ut om de virkelig er bedre på hår enn for eksempel Nikita. Det er jo Gevir "alle" bloggerne og andre kjente fjes går til og siden jeg synes at frisørsalonger som Nikita og Sayso tar mye for jobben de gjør har jeg lurt på om det ikke er like greit å bare dra til det beste stedet i byen? Hvis jeg først skal bruke 3-4000kr på håret mitt er det ikke noe særlig å føle seg skvist inne på et hektisk kjøpesenter for så kanskje å måtte dra igjen med et resultat som ikke var helt sånn som det skulle være.


Først følte jeg meg litt vågal, men etter å ha sett på prislisten deres som lå ute på nett, så virket det egentlig som om Gevir hadde rimeligere priser. I tillegg listet de opp balayage som et eget punkt. For en som har opplevd å få en dårlig balayage i fortiden følte jeg meg veldig betrygget av det. Jeg har hatt både gode og dårlige opplevelser på flere forskjellige frisørsalonger og jeg er sikker på at resultater vil variere uansett hvor man går. Det er ikke meningen å kritisere andre frisører, uansett hvor de jobber, jeg har selv gått til Cutters flere ganger for å stusse meg. Dette er første gangen jeg har vært hos Gevir, men nå som jeg har vært der kan jeg fortelle dere at opplevelsen var helt fantastisk!


Dette er et "før" bilde.


Når jeg stod og kledde på meg før jeg skulle ta bilde kom jeg på at jeg aldri egentlig har vist dere ordentlige bilder av antrekket jeg kjøpte på Maje. Dere har jo sett håret mitt likevel. Håret mitt var egentlig mye verre enn det har fremstått på bilder... Jeg ville at det skulle bli sunnere, så jeg har latt det være, det var både partier som var blitt nærmest gule, grønne og direkte grå. Jeg var så dritt lei, dere aner ikke!


Dette er et "etter" bilde. Jeg skal ta ordentlige bilder senere, når det blir dagslys ute. Først og fremst hadde jeg lyst til å skrive en anmeldelse om min opplevelse av Gevir.


Benedicte Korneliussen gav meg en helt ny mørk blond balayage som var kald, den ble jevn over det hele. Det er kanskje ikke en så drastisk forandring, jeg har ikke hoppet fra en 7 til en 10 for eksempel, men det var heller ikke om å gjøre å bli blond for min del. Nå har jeg et helt perfekt utgangspunkt. Innen sensommeren vil håret mitt være langt igjen og jeg kan legge inn flere lyse striper, men jeg kommer uansett ikke til å gå mye lysere enn dette, for jeg er ikke komfortabel som blondine hvis det blir for lyst. Det jeg ville var å få rensket opp i fargen min, få den helt kald og få overgangene til å se naturlige ut igjen. Jeg fikk alt dette og håret mitt kjennes sunnere ut enn før vi startet.


Det hele kom på 3200kr, det kostet altså ikke noe mer å dra til Gevir og jeg fikk mye mer for pengene enn hvis jeg hadde dratt et annet sted! Omgivelsene er beroligende og stilige, jeg ble møtt med god service og fikk servert hva det måtte være på gull fat (seriøst), jeg følte at jeg ble lyttet til og resultatet ble akkurat sånn som jeg ville ha det.

I tillegg gjorde frisøren min en tjeneste for meg uten noe tillegg i prisen. Hun klippet meg ikke direkte, jeg ville spare på lengden min som endelig har begynt å komme ut, spesielt bak, men håret mitt var litt slitt på sidene og ikke i endene. Det kommer av at det har brukket av litt fra tidligere når jeg bleket det og hun brukte en teknikk jeg aldri har sett før for å stusse kun de hårstråene som hadde brukket ved å bøye håret mitt på en spesiell måte. Det gikk veldig fort og nå er håret mitt super mykt og fresht uten at hun har hverken klipt det opp eller fjernet noe av volumet. Fantastisk! Tusen takk Benedicte.


Jeg fikk shoppet litt før frisørtimen også. Jeg var innom både Steen & Strøm og Eger og forelsket meg hardt i litt for mye av det jeg fant inne på Høyer, men jeg fant også et nydelig skjerf. Jeg holdte på å dra til H&M fordi jeg tenkte at jeg ikke skulle sløse med penger, men noe stoppet meg. Det var flaks, for jeg fant et designer skjerf som var på 60% salg og stakk av med det for bare 120kr. Det er jo ingenting! Dette skjerfet er i så god kvalitet og skjerf fra H&M koster jo ca det samme? Jeg dro innom H&M etterpå likevel og fant en kosegenser til 30kr, så jeg vet ikke helt hvem som vinner. Kanskje begge?

Neste gang skal jeg fortelle dere om det kuleste antrekket i universet. Abby Champion viste frem et av Chanel sine antrekk fra Fall-Winter 2020/21 Ready-to-Wear kolleksjonen som var å se nå i Paris og jeg har funnet meg selv. Ett ord: pirat. Det er som om Chanel laget dette antrekket spesielt for meg. Jeg skal vise dere det neste gang og jeg planlegger å re-skape hele looken ved hjelp av vintage. Tenkte jeg kunne dele resultatet med dere også for å vise verden at alle kan være både stilige og moteriktige uavhengig av prislappen og uten å skade miljøet.
Håper dere likte denne anmeldelsen.

Nina