Search

Hello 2021


Vi hadde ikke raketter, men store stjerneskudd i forskjellige farger fordi jeg alltid har vært redd for fyrverkeri. En av de første nyttårsaftenene jeg kan huske var av at jeg gjemte meg under spisebordet imens det smalt og sprakte utenfor. Nå når jeg er voksen er det litt annerledes, men jeg liker fortsatt ikke å se på at mennesker jeg er glad i skyter opp raketter, da blir jeg alltid så redd for at noen skal skade seg!


Jeg fikk velge mat, så det ble sushi og for første gang fikk jeg smake ekte champagne. I tillegg kan jeg røpe at to av julegavene for i år var reisegavekort, så det kan hende at jeg endelig skal reise litt fremover, men på tross av alt det som er fint så er det likevel noe litt kronglete med nyttårsaften altså. Eller så er det bare noe med meg og det å skulle forholde seg til at ting faktisk går bra. Å være lykkelig er kanskje noe av det skumleste som finnes? Ingen dag er lik heller og etter å ha vært veldig høyt oppe kommer det fort en dag som denne, hvor jeg er forferdelig klønete. Det går heldigvis bra og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til hverdagen og til å komme tilbake til universitetet. Jeg har endelig bestemt meg for hva jeg vil studere. Jeg skal søke til å bli psykologistudent til høsten.


Forresten, var det ikke noe med det å stå ved hverandre gjennom sånt som dette også? For selv om øyeblikk som de man leser om i romaner er magiske å oppleve, så byr livet på så utrolig mye rart. Bare tenk på det, på hverdagen... Den består ikke bare av det (for mange av oss) mundane som skole eller jobb, ei heller kun av oppturene. Hverdagen består også av alle flauser og uhell, sykdommer, regninger, misforståelser, nederlag og så videre... Så hvis man kan møte sånt som det også, da er det nok noe ekte der tenker jeg.


Det er ikke så mye mer å si, jeg hadde på meg den samme kjolen som sist, fra Needle & thread. Nå skal jeg gjøre meg klar for kvelden og lage meg litt middag. Det blir noe helt enkelt, kylling, potet og brokkoli med en lett saus. Jeg håper dere alle har hatt en gledelig jul og romjul og nyttårsaften og alt! Hvis ikke, så husk på at livet ikke er som på en film selv om det kan virke som om livet er enklere for "alle andre" og med den rette innstillingen kan man likevel flytte fjell.


P.S.

Jeg har åpenbart fikset på håret mitt og håret er jo noe man egentlig står fritt til å forandre som man vil uansett så lenge man betaler for det, men kanskje dette bare var noe jeg hadde lyst til å teste ut. Noen reagerte negativt når jeg fant en enkel måte å redigere hår og makeup digitalt. Egentlig burde ikke forskjellen på dette og for eksempel extensions være så stor og dette er en bedre løsning etisk sett. Men jeg er en søt jente fra før av, det sier kjæresten min, så kanskje det er like greit å la ting være naturlig?


Til neste gang 💕

-Nina