Search

IT'S A BEAUTIFUL DAY


God morgen vakre venner 🌞

Det er en helt nydelig dag ute i dag! Det lukter nesten av vår. En del av meg blir bekymret og tenker på global oppvarming, en annen del av meg nyter at jeg kan gå ut i yndlingsjakken min i stedet for å måtte pakke meg inn i det ene og det andre!


Det ble visst te til frokost også, grovbrød, egg, eplejuice og vegansk smør. Det er bare noe jeg har hatt liggende, men selv om jeg spiser både egg, meieriprodukter og sjømat nå, så prøver jeg fortsatt å handle inn ting som soyamelk og lignende når jeg har anledning. Ting er jo ikke helt svart hvitt og selv om det kanskje ikke utgjør så veldig stor forskjell så betyr det vel noe likevel? Det samme tenker jeg å gjøre når jeg handler fisk, å være litt obs og prøve å velge fisk som ikke er oppdrettsfisk. Uansett så føler jeg meg veldig lettet! Sånn jeg lever nå kan jeg ha det bra med meg selv og det er som en stor sekk jeg har tatt av skuldrene mine.


Nå skal jeg ut og nyte solskinnet! Ønsker dere alle en fin dag! 💋
Memento mori,

Nina