Search

Jeg flytter!

Her er vi utenfor leiligheten min for å hente en del ting. Møblene får vente litt til, det er mye som skal gjøres. Planen er at rommet som blir mitt rom skal males i lavendel og at møblene som står der inne nå skal bæres opp på loftet. Først da kan vi hente klesskapet mitt og bære det inn. Jeg har også planlagt en tur for å kjøpe klesstativ til de nye lolita klærne (når de endelig kommer, pga pandemien tar det dessverre ekstra lang tid!) og et nytt speil.

Etter å ha hentet det meste jeg hadde liggende tok vi med oss bilen til marka for å gå en søndagstur. Det var veldig kaldt ute i dag, men jeg har bestemt meg for å gå på diett og for å trene mer. Det skader heller ikke at kjæresten min er vanvittig flink til å lage mat.


Nei, stingene har ikke grodd enda og jeg er nok fortsatt litt hoven. Jeg fjernet bare stingene fra bildet sånn at dere skulle slippe å se dem igjen, en gang holder i massevis! Ute kan jeg "heldigvis" gå med maske uten at noen ser rart på meg 😅 Men hoven eller ei og uten sting eller ei, selv i vinkel sånn som dette ville fortennene mine aldri ha syntes før operasjonen og det virker som om de har "vippet" amorbuen på overleppen min enda litt mer bakover i prosessen.
Endelig fikk jeg hentet speilrefleksen! Ikke at mitt er så veldig mye bedre enn kameraet på telefonen min, det var ikke den dyreste de hadde akkurat, jeg er bare en middelklasse-jente, men litt bedre er det kanskje?


Denne delen av skapet i gangen er min! 🙃


Det er veldig stort!


Dette er tatt fra mitt rom. Jeg sover selvfølgelig ikke på rommet mitt, det ville vært rart siden jeg bor sammen med kjæresten min nå, men jeg har min egen seng hvis jeg skulle trenge det. Kanskje, hvis han er bortreist for eksempel? Mest av alt bruker jeg rommet mitt til å jobbe med skolearbeid, eller til å oppbevare klær, sminke osv.Her skal altså veggene bli lyselilla/lavendel og jeg får velge nye møbler selv, men dere kjenner sikkert igjen noen av tingene mine. Sengen er det eneste som blir igjen her inne, den og eventuelt en stor flatskjerm TV som kan festes opp på veggen. Ikke at jeg ser så mye på TV. 😋
Dette er alt jeg viser dere av stua for vi har lyst til å holde privatlivet vårt mer privat i stedet for at alt er på display. Fotoshoots som jeg har snakket om derimot, det står fortsatt på planen selv om pandemien fører til at alle planer stadig blir skjøvet fremover, og jeg har flere andre ideer. Også har jeg fått vist dere halsbåndet mitt som lovet.

Jeg har delt litt fra livet mitt i det siste som vanlig, men planen er egentlig fortsatt at ting skal bli litt mer proft her inne fremover. Med ordentlige bilder som ikke handler om privatlivet vårt, men som er bilder fra shoots eller lignende i tillegg til artikler osv, sånn som jeg har delt mye av tidligere. Jeg har så vidt kommet i gang med emnet astrofysikk og det var mer krevende enn jeg hadde tenkt. Alle emnene mine krever sitt og jeg har ikke funnet tid til å skrive noe til dere enda som er akademisk sånn som jeg gjorde forrige semester. Håper jeg finner tid til det snart!
Jeg gleder meg til sommeren. Hvis ting blir bedre mtp pandemien hadde vi tenkt til å reise, men det er kanskje å være litt vel optimistisk å tenke at ting skal gå tilbake til normalen igjen så fort. Uansett er jeg lykkelig. Nå er det middag ❤️
Klem,

Nina