Search

Jeg flytter!

Her er vi utenfor leiligheten min for å hente en del ting. Møblene får vente litt til, det er mye som skal gjøres. Planen er at rommet som blir mitt rom skal males i lavendel og at møblene som står der inne nå skal bæres opp på loftet. Først da kan vi hente klesskapet mitt og bære det inn. Jeg har også planlagt en tur for å kjøpe klesstativ til de nye lolita klærne (når de endelig kommer, pga pandemien tar det dessverre ekstra lang tid!) og et nytt speil.

Etter å ha hentet det meste jeg hadde liggende tok vi med oss bilen til marka for å gå en søndagstur. Det var veldig kaldt ute i dag, men jeg har bestemt meg for å gå på diett og for å trene mer. Det skader heller ikke at kjæresten min er vanvittig flink til å lage mat.
Denne delen av skapet i gangen er min! 🙃


Det er veldig stort!


Dette er tatt fra mitt rom. Jeg sover selvfølgelig ikke på rommet mitt, det ville vært rart siden jeg bor sammen med kjæresten min nå, men jeg har min egen seng hvis jeg skulle trenge det. Kanskje, hvis han er bortreist for eksempel? Mest av alt bruker jeg rommet mitt til å jobbe med skolearbeid, eller til å oppbevare klær osv.Her skal altså veggene bli lyselilla/lavendel og jeg får velge nye møbler selv, men dere kjenner sikkert igjen noen av tingene mine. Sengen er det eneste som blir igjen her inne, den og eventuelt en stor flatskjerm TV som kan festes opp på veggen. Ikke at jeg ser så mye på TV. 😋
Dette er alt jeg viser dere av stua for vi har lyst til å holde privatlivet vårt mer privat i stedet for at alt er på display.
Jeg gleder meg til sommeren. Hvis ting blir bedre mtp pandemien hadde vi tenkt til å reise, men det er kanskje å være litt vel optimistisk å tenke at ting skal gå tilbake til normalen igjen så fort. Uansett er jeg lykkelig. Nå er det middag ❤️
Klem,

Nina