Search

𝑲𝒂𝒕𝒔𝒖 & 𝒕𝒐𝒖𝒄𝒉-𝒖𝒑 𝒉𝒐𝒔 𝑮𝒆𝒗𝒊𝒓 + 𝒍𝒊𝒕𝒕 𝒕𝒊𝒍


Alt jeg trenger nå er en sånn "placemat" og faktisk så skal jeg prøve å finne meg en så snart ting åpner igjen samtidig med at hele rommet mitt skal renoveres. Mye fremgang har allikevel blitt gjort selv i disse tider, flytteprosessen måtte jo gå videre, så alle tingene mine er i mitt nye hjem nå og gamle møbler har blitt flyttet ut sånn at nye møbler kan få plass. Veggene har enda ikke fått ny farge, men jeg har funnet ut at det går an å kjøpe maling på nett og handlelisten for hva jeg trenger av nye møbler osv og med hvilke mål er ferdig.

Egentlig skulle jeg handle alt sammen med klikk og hent på IKEA for noen dager siden samtidig med at vi flyttet ut de siste tingene fra den gamle leiligheten min, men pga pandemien var det ikke åpent for det likevel selv om det stod det (ingen forutsigbarhet, det er vi vel vant til nå) og derfor må det vente et par uker til.


Disse bare må dere prøve! Man kan få tak i dem på NEO Tokyo her i Oslo sammen med mye annet godt. Vi lager mye japansk mat og god mat generelt for tiden som jeg tror mange har fått med seg etter at jeg lagde en ny Instagram profil med fokus på livsstil. Snart åpner butikker og treningssentre igjen har jeg inntrykk av og jeg gleder meg til at trening kan bli en større del av livet mitt. Jeg har et mål om å bygge litt mer muskler (spesielt i bakenden) i stedet for at fokuset skal være på å være så slank som mulig, noe jeg har slitt mye med og som jeg jobber med å forandre på. Jeg har ikke en spiseforstyrrelse lenger, men gamle tankesett kan fortsatt henge igjen og derfor prøver jeg å være åpen sånn at andre er klar over at jeg ikke er perfekt, men at jeg bare er en person som gjør så godt jeg kan etter å ha hatt det vanskelig. Jeg finner mye støtte gjennom andre som har opplevd det samme som meg og jeg føler at jeg gjør fremgang.


Jeg har alltid elsket mat og interessen min for nye kulturer har blitt en del av det nå som livet mitt har falt på plass. Her om dagen lagde kjæresten min spansk omelett til oss med en meksikansk drink som var helt crazy fordi det var nærmest sommer ute den dagen. Hadde nettopp kommet hjem fra kalde drikker utenfor fysikkbygningen i solskinnet. Vi har hatt yakisoba (NAAAM), ofte sushi maki (bestilt), fiskeretter og mye mer som det er gøy å dele. Det har vært store omveltninger og selv om forandringene var til det bedre var det litt vanskelig, men jeg har funnet roen nå og jeg kan føle det i hele kroppen at jeg er trygg og at alt dette er riktig. Hvis jeg skal fortelle dere en liten hemmelighet så er det at jeg tror at denne mannen som jeg har kjent nå i snart 4 år er mannen jeg kommer til å tilbringe resten av livet mitt med.

Her er noen av lolita antrekkene. Jeg har prøvd å få tatt bilder av alt, men jeg ble liksom ikke helt fornøyd. Jeg tror det blir lettere nå som håret mitt er på plass, jeg har jo kjøpt extensions clips igjen og kanskje det er tacky?, men sånn er nå det. Jeg liker dem, de er i den beste kvaliteten man kan få tak i, fargen passer perfekt fordi frisøren min har hjulpet meg hvert steg på veien ved å legge over en ny glossing over de samme stripene som jeg har kjørt hele veien sånn at prosessen min ikke egentlig har forandret seg for mitt eget hår i tillegg til en dyptvirkende intensiv hårkur. Hun har latt være å ta i noe blekemiddel i det håret som allerede var blondt og resultatet er at jeg kan fortsette å spare ut lengdene mine uten å bekymre meg for at de nye blonde lokkene mine har slitt noe spesielt på håret mitt. (Nå ser man nesten ikke stripene mine her i det heletatt på disse bildene og jeg vet ikke hvorfor for det har vært mye honningblondt i håret mitt som har syntes på noen bilder og på andre bilder ikke alt avhengig av lyset og kameraet. På bildet under her synes det litt bedre selv om det fortsatt virker veldig mye mørkere enn det det var.)

Her er håret mitt sånn det ser ut nå ...Her er noen random bilder jeg tok i går ...


Jeg blir aldri lei av denne comboen.
Til neste gang,

Nina