Search

Min egen barre

English translation at the bottom of the post.

Jeg har laget min egen barre og den er hele 36 cm lang og 98 cm høy. Noe som, for kun en person, er aakkurat passe.


Jeg skrev dette på Facebook i morges:

Solen skinner. Jeg våknet tidlig av meg selv. Om morgenen er jeg alltid mest produktiv. Jeg ligger foran på skolearbeidet. Det gav meg en herlig følelse å fullføre et siste par oppgaver, før jeg lagde meg en sunn frokost med nybakt grovbrød, skiver av kyllingfilet, noen grønnsaker og mange glass med kald juice. Det er fred i hjertet mitt denne morgenen. Leiligheten er ren og ryddig og jeg liker hvordan bøkene er stablet oppå hverandre fordi favorittboken min ligger fremme- utenfor stabelen, fordi jeg har spart det beste til slutt. Sånn at jeg kan lese litt til ila helgen. På kvelden, under dyna, som underholdning. Foran og foran, jeg ligger vel akkurat der jeg skal være, men de gode vanene jeg har opparbeidet meg er noe jeg skal gjøre mitt beste for å holde på. Nå har vi fått vår første essay i det vanskeligste faget mitt og det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå fremover. Det beste er at hele tre ganger nå i det siste har jeg opplevd å få en bredere forståelse av for eksempel eksistens gjennom samtaler med andre på en måte som har gjort meg lykkelig og lettet. Jeg er i kontinuerlig forandring og å oppleve det motsatte- at denne prosessen til en viss grad stagnerer, det er smertefullt. Derfor er det en fin morgen.

Pga corona er det enda flere videoer på youtube av ekte dansetimer. Jeg har alt jeg trenger og prøver å trene ballett så nærme hver dag som mulig i tillegg til de ekte dansetimene. Fant meg den mest kosete oppvarmingsbuksa i går til å ha over danseklærne. Det blå skjørtet er min favoritt 💕 Bare gi meg sånn, 5 år... 😁


Barren er laget av en gammel barstol som jeg skrudde fra hverandre. I dag danset jeg en time ment for en klasse som er mer avansert enn hva jeg er vant med, men jeg klarte å henge med og ble veldig svett! Etterpå strakk jeg ut i håp om en dag å kunne sparke like høyt som instruktøren hadde gjort i dansetimen. Det gjorde så godt å trene i dag. Det er jo stort sett alltid deilig å trene, men i dag løsnet det sånn opp i kroppen min at jeg stønnet av nytelse. Strekke-øvelsene var smertefulle også, men det overlever man og det var hyggelig å kjenne igjen flere av øvelsene fra fortiden.Fini 💜
Etterpå tok jeg meg et bad i det sammenleggbare badekaret mitt. Haha. Dette er plassen jeg har å gå på, jeg tuller ikke.

Dette er badekaret, hvis noen ikke har lest innlegget jeg skrev om det og man får det på coolstuff.no Det finnes også i rosa! Hihi.


Nå skal jeg lese pensum på senga. Det kan hende det blir en miks av mobilbilder og bilder fra speilrefleksen noen ganger, sånn som jeg har gjort det her. For det er så praktisk og det er et veldig godt kamera på mobilen min. Jeg håper at dere, mine trofaste lesere, setter pris på oppdateringer likevel.


Glad i dere!

Hilsen ballerina Nina som vet hvordan hun skal få mest mulig ut av minst mulig plass.

Jeg slet, men dansesal med akkurat nok plass til spark og til å gå over gulvet med typ ett hopp, det fikk jeg.

English translation:


I made my own barre. It's 36 cm long and 98 cm tall which, for one person, is juust enough.


I wrote this in the morning:

The sun is shining. I woke early by myself. In the mornings I'm always the most productive. I'm ahead in my schoolwork. It gave me the most pleasant feeling to finish off a few last assignments before making a breakfast of freshly baked wholegrain bread, cold cuts of chicken breast, some veggies and many glasses of juice. There's peace in my heart this morning. The apartment is clean and tidy and I like how my schoolbooks are stacked on top of eachother because my favourite book is out. Because I saved the best for last. So that I can read a bit more during the weekend. At night, beaneath the covers.

Ahead and ahead... I suppose I'm right where I should be, but these good habits are here to stay. There's an assignment coming up in my most difficult subject. It will be interesting to see how I fare as the semester goes on. The best part is how, three times in a row now, I've experienced a wider perspective on for example existence through conversations with others. These conversations and realizations have made me feel both happy and releaved. I'm constantly changing and experiencing something like the opposite is painful and so, it's a good morning.


Because of corona there are even more youtube videos of real dance lessons along with tutorials. I've got everything I need and I try to dance as close to every day alongside my real dancelessons in an actual dance studio. I found the most cozy pair of warmup pants to wear over my danceclothes the other day. The blue skirt is my favourite.💕

Just give me like, 5 years... 😁

The barre is made out of an old bar chair that I took apart for pieces. Today I danced a lesson that's more advanced than what I'm used to, but I was able to keep up reasonably well and I got really sweaty! Afterwards I did stretches in the hope that someday I'll be able to do my kicks as high as the instructor during the dance lesson. It did me a world of good to exercise today. It's usually always a nice feeling, but today I literally moaned in pleasure as my whole body loosened up. The stretches were painful as well, but it was OK and it was nice to recognize many of them from the past.


When I was finished I took a bath in my foldable bathtub. I got it at coolstuff.no Now I'm going to read philosophy in bed.

Love,

Ballerina Nina