Search

Minimalistic interior design

Hvis du har liten plass, så er en minimalistisk stil det beste å gå for! Med bare noen få av de riktige detaljene kan man få den lille plassen til å føles som et avslappende fristed og det gjelder å legge litt tanke bak det hele sånn at alt går sammen.Her skal det spares, ja.Tenk, ikke bare på fargene du har lyst til å bruke, men også på hvilke typer materialer. Øynene våre legger merke til sånne detaljer og det har stor betydning fordi det kan gi oss lyst til å ta på de forskjellige teksturene. Hvis disse er behagelige kan det gi oss en slags nytelse både visuelt før vi i det heletatt har rørt dem og fysisk.

Hvis du har rot liggende fremme vil dette ødelegge mye for stemningen og i et lite rom har man rett og slett ikke "råd" til å gjøre den feilen. Finn ut hvordan du kan få stuet det vekk en gang for alle, så vil du kunne slappe av mye bedre og nyte plassen din.Finnes alltid en grunn til å vise seg frem.
Det nye dusjforhenget mitt har kommet og jeg fant noen søte ting til badet. Dusjforhenget ble kjøpt brukt, men fortsatt forseglet i original-emballasje på finn.no.Det sammenleggbare badekaret mitt har kommet, men jeg venter fortsatt på bade-endene. Badekaret ligger inni sofaen når jeg ikke bruker det, sammen med dyna og puta mi.

På IKEA fant jeg et lite lys som er batteridrevet, det reagerer (dårlig) på bevegelse og kan også skrus av og på manuelt. Jeg festet det inne i et lite kott jeg har i gangen, for i stedet for å bruke denne plassen til å stue vekk rotet mitt har jeg valgt å gjøre det beste ut av det. Jeg får akkurat plass inni der og derfor har jeg valgt å gjøre dette om til mitt lille "walk-in closet".
Teit video... xD
Jeg har også festet to store speil til veggene der inne for de lå bare oppe på loftet mitt og støvet likevel. Som jeg nevnte i går har jeg fortsatt en lang vei å gå når det kommer til mote, for jeg har mine drømmer om hvordan jeg har lyst til at klesskapet og stilen min skal se ut og det er absolutt ikke sikkert at jeg klarer å oppnå det, for EF eller ikke- disse greiene koster. Uansett så er det en morsom hobby å ha og jeg syntes at den fortjente litt ekstra oppmerksomhet.

Leiligheten min er såpass liten at det holder med en potteplante, men da var det også viktig å finne den som var helt riktig! Jeg håper at denne overlever, for vi har blitt glad i hverandre.


Jeg ville forresten tipse dere om noe også, denne soyamelken er mye billigere enn de andre hvis man handler den på Rema 1000. Den er skikkelig god også er den tilsatt kalsium og har et lavt sukker og fett innhold. Den kommer også i mange andre variasjoner, som mandelmelk, en kokosmelk som er perfekt til matlaging og en sjokolademelk basert på havre.

Soya latte?


Cheers!Klem,

Kaptein Nina