Search

MINNER FOR LIVET


(Her er avreise antrekket mitt)

Tusen takk da ^_^

Hvor er Nina?? Haha.

Sorry for dårlig kvalitet på dette bildet, det var mørkere enn det ser ut her.
Drakten er fra Steen & Strøm, fra en butikk som heter Maje. Den kostet egentlig 2500kr, men jeg fikk den på januar salget for en tusenlapp. Jeg kjøpte undertøy der også selv om jeg egentlig ikke skulle det, så jeg sparte ingenting, men det var verdt det. Det var det fineste undertøyet i verden. Jeg elsker denne looken, får meg til å tenke "preppy" med en gang. Noe som egentlig er helt fjernt fra hvem jeg er, jeg mener, jeg er en rebell, men jeg kan jo late som at jeg kommer fra en helt annen verden hvis jeg vil? Eventuelt ende opp i den, hvis jeg er flink. Jeg kan gjøre akkurat som jeg vil egentlig, så lenge det ikke går utover noen andre. Veldig basic kunnskap, I know, men det er en ting å vite noe, teoretisk sett, og en helt annen å leve i tråd med det. Jeg er fri. Hvilken dag er det, hva er klokka, hvilken årstid er det? Det betyr ingenting for meg lenger. Kanskje ikke alltid, men oftere enn før og det er det jeg trenger. Det er det jeg alltid har lengtet etter, å være fri. Akkurat som Ronja Røverdatter. Fri som fuglen og ørnen på klippens topp!
Hva kan jeg si? Jeg fikk ikke tatt noen flere bilder utover ankomsten og dette badet, før vi beveget oss over til en av de to jacuzziene og resten var... Som en drøm!
Memento mori,

Nina