Search

Glamorøs mat

Tyrkisk yoghurt, nøttemusli og friske bær! Dette har vært favoritten min helt siden bloggeren Caroline introduserte oss for tyrkisk yoghurt for flere år siden. Det har vært en av mine største drømmer- ved siden av å skaffe meg et badekar, det å kunne spise dette her som en del av hverdagen min. Jeg kjøper jo aldri snacks eller godteri ellers, så hva koster egentlig en boks med jordbær eller noen kirsebær? For det gir meg jo energi og næringsstoffer så selv om det kanskje blir grovbrød en annen dag i uka så kan dette måltidet også inkluderes uten at jeg merker store forskjeller i budsjettet.

Det har tatt meg mange år å forstå at det egentlig ikke koster så mye mer å leve på denne måten hvis man tenker økonomisk på en generell basis. Jeg har alltid elsket sunn mat, men når jeg hadde en spiseforstyrrelse var det vanskelig å prioritere det. Jeg har lært er å elske meg selv og at det jo egentlig ikke er noe særlig dyrere å leve på denne måten når man bytter ut for eksempel bær med noe annet og kanskje dropper noe man egentlig ikke trenger. Det er et valg man tar. Selvfølgelig, det blir jo fort dyrt hvis man bare skal drikke diamantjuice og ingenting annet, men det er mye sunn mat som er billig også. Så man kan drikke diamantjuice noen ganger, eller mango-juice da, min nye favoritt. I dag prøvde jeg den med bringebær også, den var kjempe god.

Det at jeg kan spise dette oppleves for meg som en drøm som går i oppfyllelse. Det å vite at jeg kommer til å få mat i dagene som kommer også, det er det som gjør at jeg virkelig føler meg bra. Kjøleskapet mitt er fullt av frukt og ting som jeg elsker og jeg vet at jeg vil ha råd til å gå og handle igjen når det går tomt. Det var bare det jeg ville oppnå, når jeg leste alle de bloggene i fortiden, på den tiden hvor de virkelig skjøt fart. Det var det som var det mest imponerende for meg, all den glamorøse maten.
Klem,

Kaptein Nina