Search

𝑴𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒗𝒊𝒅𝒖𝒂𝒍𝒊𝒔𝒎

Hei dere! Jeg holder på med et innlegg om prosessen med å re-designe arbeid/omkledningsrommet mitt som jeg har holdt på med en stund nå og som snart er ferdig fordi rommet også snart er ferdig. (Mangler bare selve klesskapet, noen virkelig flotte gardiner og et par andre små detaljer) I mellomtiden fikk jeg bare så lyst til å dele min siste lolita kawaii shopping spree med dere.


Det har ikke vært like enkelt å få tatt gode bilder av meg selv i alle antrekkene jeg har fra før av, noe av det jeg bestilte sist kom heller ikke frem med det første pga corona, som førte til at jeg heller valgte å vente med vinterkåpen, men den situasjonen har heldigvis løst seg mtp frakt nå og den forrige pakken jeg bestilte kom frem i tide. Dette innlegget blir en oppsummering av alt jeg har bestilt av lolita kawaii materiale opp gjennom med en kombinasjon av bilder fra nettbutikker og bilder som jeg har tatt selv. Når alt er på plass både mtp rommet mitt og med pakker som jeg har bestilt har jeg tenkt å strekke meg lenger for å få tatt kule anime outfit bilder til dere.

Det meste er fra skjønneste lolitain.com og kommer i like god kvalitet som klærne fra Steen & Strøm om ikke bedre, de håndsyr mye og du kan også bestille tailormade for størrelser hvis du ønsker det. Det finnes anime/cosplay/lolita/kawaii materiale andre steder også hvor man må sjanse litt mer på kvaliteten og man kan ha flaks, men jeg foretrekker lolitain. Lolitain koster litt mer, vi snakker mellom 1-2000kr for en kjole, men det er definitivt verdt det og mange av dem koster ca 7-800kr også som er en litt snillere pris. Kjoler er heller ikke det eneste de har. Dette er kjoler, jakker, vesker, sko og accessories som vil kunne vare livet ut om man tar godt vare på det.
29.9K views bro 🤙


Back to school laptop bag/sekk og samme anime jakken i en str opp.
Denne er til en (hvis den rekker frem i tide) innflytningsfest vi skal ha.


Den til høyre har jeg også bestilt i grå og ikke brun som på bildet og begge er ment som hverdagskjoler.
Whelp, disse var dyre!

Bikinien min, som jeg tok bilde av inne fordi jeg ikke kunne vente til sommeren.


Captain Nina hatt som vil passe perfekt til Malene Birger jakken min.
Lue til vinteren, fortsatt usikker ang vinterkåpen.


Men skoene står klare, i hvert fall dette paret, vet ikke om jeg skal kjøpe ett til, det kommer an på jakken.


Skal bruke dette som natt-tøy tror jeg og pare den opp med den hvite bloomersen.Ballerina strømpebukser i hvit fordi jeg vet av erfaring at det er den beste kvaliteten du kan få når det gjelder strømpebukser, pluss knestrømper i plain hvitt. Leter fortsatt etter det perfekte hvite strømpebåndet å ha til dem og faktisk ser det ut til at brudebutikker blir løsningen. Det samme gjelder korsett.


Til rommet! Det er jo en seng her inne også som riktignok aldri brukes, men som er fin til å oppbevare alle bamsene og lekene mine.


Nytt underskjørt, det andre var ikke fra lolitain og det var dårlig. Det gjorde også at veldig få av bildene jeg skulle ta til dere ble vellykket. Som sagt, ikke alt trenger å være av ypperste kvalitet, men noen ganger har man flaks og andre ganger ikke. Så langt det lar seg gjøre liker jeg å kjøre safe.


Denne hatten er forresten tenkt å gå til den blå kjolen. Jeg hadde ikke råd til det sist.


x 2 par av disse strømpene

Denne blusen er til den ene grå kjolen.


Jeg bestilte den brune kjolen på nytt i en str opp. Ellers er den helt nydelig.


Jeg ble ikke så glad i disse bildene, men det får bare gå.


Dette neste antrekket kommer ikke fra lolitain og det var veldig billig, jeg kjøpte det mest for Instagram og aner ikke om det kommer til å passe, men jeg liker det! Jeg liker fargen.Den rosa kjolen... Selv om den var dyr og i fantastisk god kvalitet og selv om jeg ikke har noen aversjoner mot å være liten/little, hva enn du vil kalle det, så opplevde jeg den ikke helt sånn som jeg hadde forestilt meg når jeg først fikk den på. Den var faktisk litt for mye, litt "over the top" og jeg har funnet andre søte kjoler som vil kle meg og min stil mye bedre. Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å selge den eller kanskje til og med venne meg til den, foreløpig lar jeg den bare henge for sist jeg hadde den på følte jeg at jeg druknet i alt det rosa stoffet. Den brune kjolen er kjolen jeg bruker når jeg har lyst til å gå rundt og være litt mindre her hjemme. Nå får jeg også to av den, så kan den i str M være i reserve i tilfelle det skjer noe. (Jeg vil ikke avslutte dette innlegget med den rosa kjolen, så jeg legger til den blå igjen.)Jeg kjøpte altså både den brune kjolen min og anime schoolgirl jakken igjen i en størrelse større. M passet bare så vidt og L (butikkene fører asiatiske størrelser) passer meg helt perfekt i forhold. Så selv om det går an å måle etter størrelsesmåleren og det ser ut som om M vil passe akkurat råder jeg til å huske på at "akkurat" gjerne betyr at man ikke får det ekstra slingringsmonnet til å bevege seg helt fritt. Den mørkeblå kjolen jeg kjøpte bestilte jeg heldigvis i L og den passet meg som om den var spesialsydd til meg. Jeg elsker den virkelig så utrolig mye.


Jeg tror at det var alt, men jeg kan ikke love at jeg har klart å huske på alt sammen og enda har jeg igjen en lang ønskeliste. 😅 Heldigvis er det meste av dette klær som både er så unike og i så høy kvalitet at jeg ikke vil ha noe problem med å selge dem igjen hvis det skulle skje at jeg skulle gå lei. Jeg kjøper fortsatt klær (og møbler) brukt, men innrømmer at gjenbruk ikke tar fullt så stor plass i livet mitt som det har gjort tidligere simpeltent fordi jeg har lært at "det store bildet" er mye større enn jeg trodde.


Klem,

Nina