top of page
Search

My dream come true
Elisa, jeg er lykkelig! Du er min drøm som går i oppfyllelse. Elisa og jeg har gått rundt hele Sognsvann i dag. Jeg vet at andre kanskje er vant til å ha venner som de er sammen med ofte, men det er lenge siden jeg har hatt en venninne som virkelig har lyst til å finne på ting med meg med jevne mellomrom, som har lyst til å ringe meg opp på telefonen og som jeg har så mange ting til felles med. Vi har en "to-do" liste nå full av glede.
Jeg har ønsket meg en ny venninne veldig lenge, det har vært vanskelig og nå er alt annerledes. Jeg føler allerede at Elisa er en jeg kan bli veldig glad i, samtidig er jeg ikke like redd lenger. Det som skjer, det skjer og jeg kan sikkert takle det. Det har løsnet for meg på mange områder og jeg føler meg ikke ensom lenger. Det finnes ingen mennesker i livet mitt som gjør meg vondt lenger og jeg har lært meg å sette grenser og å si nei. Det er den beste følelsen i verden etter å ha opplevd å bli sviktet gjennom oppveksten sånn at jeg opplevde at grensene mine ble tråkket over. Det har tatt tid for meg å kunne stole på mennesker igjen, men Elisa er lett å bli glad i.


For en skjønnhet. Fra innsiden og ut.-Nina

bottom of page