top of page
Search

My dream come true


Elisa, jeg er lykkelig! Du er min drøm som går i oppfyllelse. Elisa og jeg har gått rundt hele Sognsvann i dag. Jeg vet at andre kanskje er vant til å ha venner som de er sammen med ofte, men det er lenge siden jeg har hatt en venninne som virkelig har lyst til å finne på ting med meg med jevne mellomrom, som har lyst til å ringe meg opp på telefonen og som jeg har så mange ting til felles med. Vi har en "to-do" liste nå full av glede.

💖💖 Gleder meg allerede til neste gang 💖💖Det var så digg å komme hjem til en varm middag nå. Det ble jo ganske kaldt å gå når vi nærmet oss slutten av vannet, men da fikk vi til gjengjeld mer motivasjon til å gå enda raskere og jeg følte at jeg bare kunne stappe i meg maten med god samvittighet nå uten å tenke på vekt eller noe sånt. Nå skal jeg bare ta det helt med ro. 💖


Oppdatert 27.11.22:For en skjønnhet. Fra innsiden og ut. Jeg kommer til å savne deg.Hvil i fred.

Jeg kommer aldri til å glemme deg. Er helt knust. Så mange ting som jeg aldri vil få sagt til deg. Jeg elsker deg.-Nina

bottom of page