Search

My dream come true


Elisa, jeg er lykkelig! Du er min drøm som går i oppfyllelse. Tenk at det går an å smile så mye på en tid som dette? Elisa og jeg har gått rundt hele Sognsvann i dag. Det var deilig å få enda en treningsøkt unna veien, men det som var enda deiligere var å få være sammen med venninnen min igjen. Jeg vet at andre kanskje er vant til å ha masse venner som de er sammen med hele tiden og jeg har jo andre venner også, men det er liksom noe med det å vokse opp! Det er lenge siden jeg har hatt en venninne som virkelig har lyst til å finne på ting med meg med jevne mellomrom, som har lyst til å ringe meg opp på telefonen og som jeg har så mange ting til felles med. Vi har en "to-do" liste nå full av glede.

💖💖 Gleder meg allerede til neste gang 💖💖Dette er forresten det nye skjerfet jeg kjøpte på Steen & Strøm, jeg husker ikke hvilken butikk det er fra, men det var likevel det siste de hadde igjen. Uansett så er det verdt å ta turen innom noen ganger, for det dukker ofte opp gullkorn som dette på salg. Hvis jeg hadde brukt det samme beløpet på en mainstream butikk hadde jeg blitt helt ripped off i forhold, men det kom faktisk en god nyhet angående miljøet i dag. Det skal komme strengere regler både for varigheten på klær, nettbrett og telefoner og reglene skal også inkludere lengre holdbarhet på plast, emballasje og mat. Dette skal bidra til å nå EU-målet om å bli klimanøytrale innen 2050. Det er så utrolig gode nyheter! Nesten som om EU har fulgt nøye med her inne..? 😏 Hihi, men dette understreker faktisk akkurat det jeg har snakket om lenge. Vi er nødt til å tenke mer langsiktig.


Det var så digg å komme hjem til en varm middag nå. Det ble jo ganske kaldt å gå når vi nærmet oss slutten av vannet, men da fikk vi til gjengjeld mer motivasjon til å gå enda raskere og jeg følte at jeg bare kunne stappe i meg maten med god samvittighet nå uten å tenke på vekt eller noe sånt. Nå skal jeg bare ta det helt med ro. Sender varme tanker til dere alle sammen 💖Virituell klem,

Nina