Search

Veganske pølser og sunn majones

Jeg anbefaler å teste ut min egen vri på majonesen fordi det er så lett. Kjøp inn enten din favoritt majones eller en lett-majones i tillegg til Mager Kesam. Hver gang du skal ha majones til noe kan du blande halvt om halvt. Resultatet er en majones som ikke bare smaker fresht og godt, men som også har et høyere protein innhold og et lavere fett innhold. Det finnes også vegansk majones på markedet nå fra merket Hellman's. Hvis du er vegetarianer som meg har jeg enda et tips, man kan hakke opp egg i biter og ha det i majones blandingen for en fresh eggesalat som går godt i et smørbrød.


For meg er dette måltidet som en seier, for jeg kunne aldri ha fått til å spist noe sånt som dette for et par år siden. Jeg får til å prioritere mat og det blir enklere og enklere å gjøre det. Jeg er fortsatt vegetarianer og det er ikke vanskelig å holde seg til det når jeg faktisk har penger til mat, for nå klarer jeg å spise. Rett og slett. Jeg har blitt så utrolig glad i alle dyrene jeg ser når jeg er ute i naturen og jeg tenker oppriktig talt på å skaffe meg en hund. Jeg føler at det hadde vært trist å skulle måtte spise kjøtt og jeg er veldig glad jeg slipper det, selv om det har vært vanskelig å komme meg til dette punktet hvor jeg ikke har en spiseforstyrrelse. Sånn at det går an for meg å være vegetarianer og samtidig være frisk.


Jeg har en handleliste foran meg her til i morgen. Denne juicen, som er min favoritt juice gikk godt til dette måltidet og den står skrevet opp på listen. Man kan vinne en reise hvis man finner bien i korken og den finnes også med bringebær smak, så jeg klarer nesten ikke vente til i morgen. Jeg elsker jo bringebær!
Mat er viktigere for meg nå enn vesker og sko og selv om jeg ikke har mestret denne delen av livet tidligere har jeg drømt om å få det til i mange år. Mitt forhold til mat har påvirket alle aspekter ved livet mitt. Det å bli frisk skjer ikke fra en dag til en annen. Uansett, det kan hende jeg tar en liten pause fremover. Det er andre aspekter ved livet mitt som oppleves som mye viktigere enn denne nettsiden og jeg føler at jeg er på rett vei, så jeg har ikke så lyst til å fokusere så mye på dette akkurat nå. Jeg føler at jeg ikke får noe igjen for det og at nesten ingen setter pris på det jeg får til bra. Jeg liker hobbyen min og jeg kommer sikkert tilbake, men verdiene mine har forandret seg noe.


Før jeg går, den juicen anbefaler jeg virkelig på det sterkeste og jeg har ikke noe bilde nå (det ligger et i innlegget Protein overload under Rabbit food) men den tortilla chipsen som er basert på søtpotet fra WAY BETTER er også utrolig god. Man føler seg bra når man spiser den også, skikkelig wholesome følelse.


Hilsen,

Kaptein Nina