Search

PARTNER IN CRIME

Jeg er lykkelig. Jeg har ønsket meg en ny venninne veldig lenge, det har vært vanskelig og nå er alt annerledes. Jeg føler allerede at Elisa er en jeg kan bli glad i, samtidig er jeg ikke redd lenger. Det som skjer, det skjer og jeg kan takle det. Det har løsnet for meg på mange områder og jeg føler meg ikke ensom lenger. Det finnes ingen mennesker i livet mitt som gjør meg vondt lenger og jeg har lært meg å sette grenser og å si nei. Det er den beste følelsen i verden!

For det meste snakket vi i går, det var fint bare å få sett hverandre igjen. Vi dro på cafe etter vi hadde sett på litt klær og vært innom... Ikke Shangri-la, men den andre, jeg glemmer hva den heter... Scorpius? Jeg misliker sterkt at noen faktisk tror på kraften fra "magiske stener" og sånn, som man får kjøpt der. Krystaller er dødskule og det går an å faktisk lære om hvilke egenskaper de har fra et vitenskapelig perspektiv hvor vi har empiriske beviser, men utover dette finnes det jo absolutt ingen grunn til å tro at en sten for eksempel kan beskytte oss. Det er gammel overtro og det er skadelig. Jeg kan ikke fatte at så mange unge mennesker i dagens samfunn lar seg forføre av svada som det, men det er mye pent å se på der inne, da. Begge kjøpte quiche og kaffe på Kaffebrenneriet etterpå og jeg kjøpte meg en sitron te-kake i tillegg fordi den var søt!

På vei hjem så jeg denne pene skyen. Jeg snudde meg rundt ved en tilfeldighet og der var den... Den er grønn. Inni midten der?
Memento mori,

Nina