top of page
Search

For alltid i hjertet mitt
Jeg er lykkelig. Jeg har ønsket meg en ny venninne veldig lenge, det har vært vanskelig og nå er alt annerledes. Jeg føler allerede at Elisa er en jeg kan bli glad i, samtidig er jeg ikke like redd lenger. Det som skjer, det skjer og jeg kan sikkert takle det. Det har løsnet for meg på mange områder og jeg føler meg ikke ensom lenger. Det finnes ingen mennesker i livet mitt som gjør meg vondt lenger og jeg har lært meg å sette grenser og å si nei. Det er den beste følelsen i verden etter å ha opplevd å bli sviktet gjennom oppveksten sånn at jeg opplevde at grensene mine ble tråkket over. Det har tatt tid for meg å kunne stole på mennesker igjen, men Elisa er lett å bli glad i.

For det meste snakket vi i går, det var fint bare å få sett hverandre igjen. Vi dro på cafe etter vi hadde sett på litt klær og vært innom... Ikke Shangri-la, men den andre, jeg glemmer hva den heter... Scorpius? Begge kjøpte quiche og kaffe på Kaffebrenneriet etterpå og jeg kjøpte meg en sitron te-kake i tillegg fordi den var søt.

På vei hjem så jeg denne pene skyen. Jeg snudde meg rundt, der var den og den er grønn, inni midten der? Rart.
-Ninabottom of page