Search

PARTNER IN CRIME

Jeg er lykkelig. Jeg har ønsket meg en ny venninne veldig lenge, det har vært vanskelig og nå er alt annerledes. Jeg føler allerede at Elisa er en jeg kan bli glad i, samtidig er jeg ikke redd lenger. Det som skjer, det skjer og jeg kan takle det. Det har løsnet for meg på mange områder og jeg føler meg ikke ensom lenger, jeg er ikke redd for å være meg selv, jeg har fått andre nye venner også og jeg har mer selvtillit enn før. Det finnes ingen mennesker i livet mitt som gjør meg vondt lenger og jeg har lært meg å sette grenser og å si nei. Det er den beste følelsen i verden!

For det meste snakket vi i går, det var fint bare å få sett hverandre igjen. Elisa er kul. Vi dro på cafe etter vi hadde sett på litt klær og vært innom... Ikke Shangri-la, men den andre, jeg glemmer hva den heter... Scorpius? Begge kjøpte quiche og kaffe og jeg kjøpte meg en sitron te-kake i tillegg fordi den var søt!

På vei hjem så jeg denne pene skyen. Jeg snudde meg rundt ved en tilfeldighet og der var den. Den er grønn. Inni midten der?
Memento mori,

Nina