Search

Podcast intervju om transhumanise, etikk og fremtidens mellommenneskelige relasjonerTil dere som har savnet de filosofiske tekstene her inne, nå er det endelig noe spennende som skjer! Den siste ordentlige teksten jeg skrev ser jeg ble publisert i februar og jeg skjemmes! Ikke bare det, men med alt av flytting og snakk om redesign av interiør i tillegg til alt jeg har gjort i forbindelse med anime stilen (lolita kawaii) (som jeg egentlig håpet ville fronte individualisme først og fremst) så ser jeg at nettsiden som en gang blomstret over av filosofi og kreativitet, nå heller mer mot en rosa blogg og det eneste jeg kan si er at det har vært vanskelig bare å komme seg gjennom emnene forrige semester, når alt ble digitalt.

(Møtene på Futurum ble også digitalt og jeg møtte opp på noen, men etter hvert fikk jeg nok med å hente meg inn igjen fagmessig. Dere som følger denne nettsiden vet at jeg ble med i Effective Altruism og dette har i det minste vært ett steg fremover som jeg har fått til ila semesteret som var og som potensielt sett kan komme til å fremme transhumanisme i den enkle forstand at EA kan gjøre verden til et bedre sted, men det er kanskje for far-fetched å tenke på den måten.)


Uansett! Podcasten vil bli med en, for de som følger godt med på rap, rapper som tok kontakt med meg etter at noen hadde skrevet om/delt link til ninaspace i forbindelse med transhumansime på twitter. Jeg legger ved mer informasjon om alt dette her i dette innlegget etter hvert som vi avtaler datoen for intervjuet. Foreløpig lar jeg det bli med dette og dette i seg selv er jo kjempe spennende!


Edit; Det første intervjuet er fullført for etter fire timer med intens diskusjon ble det besluttet at denne podcasten skulle strekke seg over to episoder. Det ferdige resultatet vil ikke bli gjort tilgjengelig før i september og jeg skal selvfølgelig dele resultatet med dere da hvis jeg velger å gå videre med dette. Først skal jeg få godkjenne både uklipt og klipt versjon av film og lydopptak.P.S.

For de av dere som ikke husker hva transhumanisme dreier seg om, her er en gammel tekst om temaet: https://www.ninaspace.com/post/transhumanism
Nina