Search

Podcast intervjuet slippes


Podcast intervjuet som jeg fortalte dere om i sommer slippes. Edit; Datoen har blitt flyttet frem noe, men nå har jeg fått en endelig dato og første del kommer søndag den 5 desember. Andre del kommer søndagen etter det. Om du vil sjekke det ut, finner du podcasten basically på alle plattformer under navnet "Nils snakker med", inkludert på Spotify. Intervjuet skulle handle om transhumanisme, etikk og fremtidens mellommenneskelige relasjoner, jeg har lyttet til de til sammen rundt fire timene i dag mens jeg var på treningssenteret og nå skal det altså slippes.

Nils også kjent som rapperen Nils/ m skils og jeg delte ikke alle de samme meningene, men det er heller ikke det som er poenget. Man har godt av å diskutere i møte med andre. Vet ikke helt hva jeg tenker om det ferdige resultatet, men jeg hadde nok angret mer på det hvis jeg hadde takket nei til en mulighet som dette. Det er jo ikke noe galt ved det å reflektere over ting.


Så er det kanskje alltids en eller annen kommentar man tenker på i ettertid, hvor man kunne ha formulert seg annerledes og det får bare gå. Ved spørsmål om fortiden min nevner jeg at jeg har opplevd omsorgssvikt og jeg burde ha nevnt at jeg ikke da sikter til moren min. Det kan være vanskelig å skulle fortelle om hvem jeg er noen ganger... Gjennomførte en eksamen i går og det gikk overraskende bra. Hadde vært veldig gøy hvis jeg klarte å få en A på noe dette semesteret.Vennlig hilsen,

Nina