Search

Revy, danseforestilling, møter og vennskapFørst og fremst- hurra! Jeg fikk akkurat vite at jeg får bli med på revyen. For det andre, oi som jeg har gjort endringer i den forrige artikkelen.

(Noen ganger, når jeg skriver om temaer hvor utgangspunktet stammer i fra noe som har ulmet dypt inne i meg over lengre tid og selve skriveprosessen drar ut helheten og sannheten på en måte som oppleves som det å danne seg en forståelse av en sannhet, da kan det dukke opp de minste korrigeringer eller tilføyelser som jeg må konsentrere meg veldig hardt om å holde fast i sånn at de ikke skal fly ut av sinnet mitt igjen og jeg kan tenke med meg selv at jeg er ferdig med teksten, uten likevel å være det inntil jeg endelig, med sikkerhet kan si meg ferdig.)

Jeg har fått en vanskelig innlevering i filosofihistorie for ikke så lenge siden og jeg har prøvd å jobbe med den siden, men det går langsomt fremover og i dag har jeg latt meg selv distrahere veldig av min egen skriving. Jeg kommer nok i mål til slutt og jeg er glad jeg jobbet så hardt forrige uke, for nå har jeg tid til å sette meg ordentlig inn i dette og til litt distraksjon.


Jeg har danset ballett hjemme i dag også, som vanlig og i går var jeg tilbake i dansesalen. Vi øver på en forestilling vi skal ha på Chateau Neuf den 17 november og jeg lurer på hvilke danseklær jeg skal ha på meg. Etter timen ble jeg stående med en jente og snakke på den måten hvor man glemmer av tiden. Snart blir det nytt møte med fagutvalget for filosofi. Jeg skal på enda et møte neste uke med det som virker som den mest perfekte studentforeningen ever fordi den har med fremtiden og roboter å gjøre (!!) og jeg var ute med Ine på det faste stedet vårt for et par dager siden. Vårt første gjensyn siden hun ikke kunne komme i bursdagen min... Endelig føler jeg meg så bra.

Ballongene bare varer og varer. Jeg tok disse bildene rett før jeg dro ut for å møte Ine, men de er fortsatt helt like.

Ine gav meg denne i bursdagsgave, det er ekte sommerfugler, er den ikke fin? Jeg skal forresten prøve å huske på å ta med speilrefleksen ut oftere. Jeg tenkte på det når Ine og jeg var ute for det er så fin/romantisk stemning der, jeg har bare så lett for å glemme det.


Nå har robot-mannen min fått selskap.

På vei til dansetimen på tirsdag dro jeg innom pop-up butikken som er til innsamling for Dråpen i havet som jeg har delt om på Facebook. Den ligger på Tøyen like ved t-bane stasjonen hvis noen er interessert og gjett hva jeg fant? En svart Canada Goose vinterjakke. Ikke like trendy lenger kanskje, men utrolig god! Dere ser den såvidt til venstre og husker dere hvor tomt det var i skapet mitt for bare noen måneder siden? Litt mer fylde nå for å si det mildt! Det beste er at, selv om mye av det er kjøpt brukt, så er så og si alt fra utrolig gode merker som By Malene birger, Maje, Marie Philippe, Tory Burch og mer (som jeg ikke har kål på). Det er til og med et plagg der i ekte silke og det er poenget mitt, disse klærne er i god kvalitet og derfor er det en fryd å gå med dem.
Jeg elsker mote og jeg elsker EF! Når jeg var yngre klarte jeg ikke engang å ha sokker på plass, de var alltid utslitt og økonomien gjorde at jeg følte meg som en dust hver morgen når jeg skulle kle på meg, Nå er det så og si ingenting jeg mangler og det er et mål jeg har strevet mot hele livet. For det har noe å si, hvordan jeg føler meg når jeg går ut døra om morgenen. Alle har sin greie. Noen liker dataspill, jeg liker skjønnhet.

Det skal nok ikke mye til før behovene melder seg igjen, klær er en bruksvare og et par måneder hvor man er nødt til å prioritere andre ting, et skifte til en ny sesong og plutselig står man der en morgen hvor det føles ut som om man ikke har noen ting å ha på seg. Likevel, mitt klesskap og jeg er på et helt annet sted og kanskje det er trivielt, men for meg betyr det så mye. Det å ha min egen stil kan ikke alene gi meg bedre selvfølelse, men det er faktisk en viktig del av helheten.


Nok om det og alt det andre, jeg var visst i et pratsomt hjørne i dag. Nå skal jeg spise fisk og brekkbønner. Jeg har inngått i en ny regel med meg selv. F.o.m. i dag spiser jeg simpeltent aldri noe som er usunt. Det gjør bare ting litt enklere for meg, så slipper jeg liksom å tenke noe på det, sånn er det bare. Sunn mat er jo veldig godt. Unntaket blir helt særskilte anledninger som julaften, en romantisk date eller lignende. Lørdag teller for eksempel ikke! 🙂Philia!