Search

Rose scented bubblebaths, a duck and a bottle of popJeg skal spare opp penger for å investere i bolig, men det er fortsatt en ting jeg skal unne meg selv. For hele livet mitt har jeg ønsket meg et badekar. Det har vært ett av mine mål i livet, ved siden av det å bli gift en dag. Å bli gift er ikke like viktig for meg lenger, men drømmen om badekaret har vært der hele tiden og når jeg fant dette sammenleggbare badekaret på nettet og leste alle de positive anmeldelsene, da måtte jeg bare slå til! De ble utsolgt på rekordfart før de fikk tatt inn flere på lager og versjonen som kommer i rosa er allerede utsolgt på nytt, men min favoritt farge etter lilla er faktisk mintgrønn, så jeg hadde flaks.


Dette badekaret, eller "badestampen" da, er i god kvalitet og det er så og si like god plass i det som det er i et virkelig badekar. Du trenger ikke å gå gjennom alt for mye bry når du skal tømme ut vannet fordi det kommer med en propp og en slange som fører vannet ned i sluket.

Jeg har målt det og det kommer akkurat til å passe inn på badet mitt, men bare akkurat! Haha. Så jeg har bestilit det. Dette, bade ender og en flaske med noe alkoholfritt i et fint champagneglass, det tror jeg blir tingen for meg.

Jeg har sett noen bade-ender på finn.no som er de søteste og morsomste i hele verden! De er forresten ubrukte. Det er en rosa, en lilla, en blå og en gul osv, men det er også en krabbe, en politi-and, en doktor-and og en dykker-and osv. Det koster bare 100kr for alle sammen og når de var nye kostet det 100kr per stk. Jeg er redd for krabber og denne krabben så veldig søt og lei seg ut, så jeg vil bli venn med den og leke med den på ekte og det er gøy at jeg faktisk kommer til å være litt redd for den selv om det bare er en leke. For det kommer jeg virkelig til å være! Jeg har også sett et dusjforheng der som også er ubrukt med sommerfugler på akkurat som symbolet til EF så jeg har veldig lyst på det. Jeg må uansett ha et nytt dusjforheng.
(Jeg spurte om jeg fikk lov til å legge ut bildet)


Det er ikke engang dyrt når man tenker på hva man får for pengene. 2000kr kostet det og jeg fant det på coolstuff.no

I tillegg til nydelig dusjforheng med sommerfugler på og badeleker har jeg også funnet den deiligste såpen på blivakker.no med enhjørning-motiv som kom med matchende badesåpe. Håndsåpen lukter kirsebær og vanilje og man får myke hender av den, noe jeg har lengtet etter i disse tider. Jeg tenkte å prøve å dele et morsomt blogg innlegg når alle elementene er på plass, jeg er muligens i en prute-krig over disse lekene, så det kan ta sin tid og jeg vet ikke hvor enkelt det blir å få til noen photoshoot når jeg såvidt får plass til badestampen og meg selv inne på det lille badet mitt, men jeg holder fast ved tanken enn så lenge så får vi se.Vennlig hilsen,

Kaptein Nina