Search

𝑻𝒖𝒔𝒆𝒏 𝒕𝒂𝒌𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒆𝒏𝒔 𝒃𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒅𝒂𝒈 🤍
I dag ble den ene fotoshooten endelig gjennomført og laptopen min er tilbake fra verkstedet, så bilder kommer snart. Jeg legger ved en liten snutt eller to nederst her, men hvis dere vil se flere videoklipp i mellomtiden kan dere gå til tiktok kontoen min: @lolitaninati. Jeg har det ganske gøy nå må jeg innrømme, både med Instagram og tiktok, jeg vet ikke det bare klikket på plass for meg til slutt og nå prøver jeg ikke å være noen andre enn meg selv og det er både gøy og deilig.

Sushi maki er så godt at jeg lager koselyder både når jeg spiser det og etter at måltidet er over. Det har vært litt av en dag. Jeg kan ikke beskrive hvordan det føles å våkne opp til å se ansiktet til den jeg elsker hver eneste morgen. UiO har også åpnet igjen, jeg rakk å dra innom skolen i går og jeg satser på at ting vil bli bedre fremover. Hvis ikke har jeg så mye å sette pris på.
Her er vi på togstasjonen på vei bort.

Jeg har ikke noe spesielt å si i dag ellers, jeg ville bare dele en liten oppdatering med dere.Snakkes,

Nina