Search

Victoria's secret


Dette nattøyet fra Victoria's secret kjøpte jeg brukt, men i original-emballasjen med prislappen på fra finn.no. Jeg betalte veldig lite for det og jeg elsker det, jeg trenger bare en pannelugg og litt lengre hår så hadde denne stilen lignet litt på Chii fra Chobits (en anime). Jeg trenger fortsatt nye sko også, det er alltid noe på listen, sukk... Man kommer aldri i mål, men derfor er det bra at man kan finne mye fint fra for eksempel finn.no. Jeg burde sette pris på at jeg føler meg fin i dette settet i stedet for å tenke på alt det jeg fortsatt ikke har. For jeg har jo både kirsebær og limonade og det er ganske bra egentlig.


Ser dere? EF fungerer som bare det. Jeg liker Victoria's secret og ting som det, men man kan jo finne alt mulig fra bruktmarkeder og det ser da like fint ut som det hadde gjort ellers. Dere hadde jo ikke merket forskjellen hvis jeg skrev at dette settet kom direkte fra butikken. Nå kan jeg ta pengene jeg sparte på å kjøpe dette fra finn.no og donere det til det Internasjonale Røde Kors, for eksempel.Kirsebær-kyss fra,

Kaptein Nina